Urner​

Tommerup Kister og Heilskov er nu slået sammen til et firma.

​Lad LIVETS TRÆ spire og vokse, som et evigt minde om den I har mistet. Beyond er en unik danskdesignet 100 % bionedbrydelig urne. BeyondLife bruger certificerede bæredygtige og nedbrydelige materialer. Selve urnen er lavet af PaperFoam, et meget miljøvenligt og nedbrydeligt materiale hvor hovedingredienserne er kartoffelstivelse og træfibre, som er lokalt produceret, intet i materialet kan skade vores natur. PaperFoam er et af de mest miljøvenlige og bæredygtige materialer til rådighed og produktionen er meget energi effektiv og har et utrolig lavt vandforbrug.


Der ligger frø i bladet ved urnen fra BeyondLife til blomsten Forglemmigej. En fin lille blomst med et poetisk navn, som skaber et smukt lyseblåt tæppe, hvor end den sås ud. I et andet rum i bladet ligger også 3 frø til et Robiniatræ. Det er et hårdført træ, som kan plantes på gravstedet eller i haven – som et varigt minde om den man har mistet. Robinia er et utroligt kønt træ, hurtigtvoksende og dekorativt. Det står især smukt i maj og juni, hvor det blomstre med massevis af hvide blomster hængende i store klaser. Her ligner træet en hvid udgave af blå- eller guldregn.

Når man mister en af sine kære kan det være svært at tackle situationen midt i sorg og træthed.. 

Jeg kommer gerne hjem til jer, men har også et samtalerum, hvor vi ugenert kan planlægge forløbet til begravelsen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Jelling Bedemand v/Jette Holmgaard

Jeg hjælper gerne pårørende i den svære situation når de har mistet en af deres kære. Jeg tilrettelægger den svære afsked og evt udsyngning fra hjem/sygehus.

Hurtig navigation