Priser

Priser på begravelse og bisættelse

Hvad koster en begravelse? Og hvad koster en bisættelse? Prisen er sammensat af flere elementer. Der er den pris, bedemanden skal have for sit arbejde, samt ekstra varer og ydelser såsom kiste, urne, evt. linned, kørsel og honorar. Der kan også være tale om evt. afhentning og levering af urnen til kirkegården. Derudover er der vores udlæg til blomster, gravsten, annoncer, mindesamvær, krematorium, sygehuskapel og evt. kirkegård for leje af gravsted/gravkastning eller urnenedsættelse.

​Jelling Bedemand i nærheden af Vejle, hjælper primært mennesker i området nær Jelling, Give og Tørring.

​Jeg hjælper altid de pårørende med at få et samlet overblik over alle udgifter i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Man får udleveret en aftaleseddel og prisoverslag på alle udgifter ved samtalen. Jeg oplyser også gerne priser på forhånd ud fra en given situation. Ofte vil boet kunne dække udgifterne, og jeg tilbyder gerne at sende faktura til pengeinstituttet, som sørger for betalingen eller bekræftelse fra en af de pårørende.

Jeg sørger for begravelseshjælpen

Jeg indhenter begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark på min. kr. 1.050,- hvis man er født før 1. april 1957. Derudover også begravelseshjælp fra Sygeforsikring Danmark, hvis man er medlem af gruppe 1 eller 2. Begravelseshjælpen fra Sygesikring Danmark er på kr. 1.400,-. Er du i tvivl om noget, omkring begravelseshjælp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

​Få en personlig og mindeværdig begravelse eller bisættelse

Ved begravelse eller bisættelse ​i Vejle, Hedensted eller Billund Kommune, er der en række forskellige ydelser, som jeg kan hjælpe med. Herunder kan du danne dig et overblik over hvilke ydelser du er interesseret i, samt priserne på de forskellige elementer. Grundet årlig prisregulering er nedenstående priser vejledende.

Kontakt mig og planlæg en økonomisk og personlig begravelse/bisættelse

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker mere information om forløbet, når det kommer til begravelse eller bisættelse. Jeg står klar til at tale med dig. Det skal nævnes, at jeg er en professionel og omsorgsfuld bedemand, der skaber trygge rammer for de pårørende. I skal kun fokusere på at sige farvel til jeres kære – så står jeg for alt det praktiske.

Miljørigtig kiste

Hvidmalet og lever op til lovkrav om maling og samling. Med eller uden ornamenter på siden og for enderne. Der er flere valgmuligheder, alt efter om der er tale om bisættelse eller begravelse. Få massiv fyr, natur, lakeret eller bejdset, massiv eg eller bøg.

Fra kr. 5.970,- inkl. moms.

Levering og ilægning

Levering af kiste og ilægning af afdøde, samt evt. påklædning.

Kr. 870,-

Miljørigtig urne

Findes i forskellige farver og materialer, fx fiber, metal, ler, bark eller massivt træ. Alle lever op til lovkrav om, at urnen skal være opløst i jorden i løbet af fredningsperioden, som er hhv. 10 eller 15 år.

Fra kr. 725,- inkl. moms.

Rustvognskørsel

I forhold til kørselslængde og ventetid. Ved kørsel fra Jelling eller en radius af ca. 30 km. Ved kørsel fra bisættelse til krematorium i Horsens er prisen:
Kr. 2.595,-

Blomsterflytning

Hvis blomster skal flyttes til en anden kirkegård eller fra Skovkapel i Vejle og ud på Nordre Kirkegård.

Kr. 550,-

Afhentning af urne

Jeg tilbyder at afhente urnen på krematoriet og aflevere den til kirkegården.

Kr. 690,-

Honorar

Omfatter den personlige samtale med de pårørende samt koordinering med præst, kirkegård, krematorium, sygehus eller plejehjem, blomsterhandler, stenhugger og andre. Også ved en borgerlig højtidelighed. Jeg anmoder om automatisk ligbrænding eller begravelse hos begravelsesmyndigheden, så der går besked ud til alle offentlige myndigheder, pengeinstitut og forsikringsselskaber. Der søges om alle relevante tilskud fra det offentlige.

Kr. 2.575,-